идваме....

Дамски рокли есен-зима 2019-2020

Лятото може и да си отива, но това не бива да оставя носталгична нотка в мислите ни. Краят на лятото означава начало на един също толкова красив и романтичен сезон, представен с медено-карамелените си нюанси. И тъй като става дума за мода…няма как да не открехнем леко вратичката към най-новите есенно-зимни тенденции при стилните дамски рокли за 2019-2020

Дамски рокли онлайн – тенденции и стил от 70-те

Този сезон ще доминира с нежни и красиви модни изделия в стил от 70-те и 90-те. Завръщаме се с нетърпение към буржоазията, за да стигнем до магията на 90-те и диско неона.

Забравете за скучните сиви костюми и връхни дрехи – те ще бъдат заменени от такива с леко повдигнати рамене за дамите, залагащи на класическата визия. За специални поводи дръзките дами отново ще се заглеждат по натруфените рокли с пера. 

Какво да очаквате от есен-зима 2019-2020 при дамските рокли?

Дамски рокли от туид

Запазена марка на Шанел. Неслучайно е така. Този луксозен плат от вълна ще омайва дамите със специфичния си принт и оригинална визия. Туид забелязваме при немалко известни модни брандове. През есен-зима 2019-2020 ще преобладава туида в категорията на дамските поли и рокли, аксесоари, палта и др. 

Блясък в гардероба

Какво е очарователна визия без доза блясък? Нищичко…

И през идния сезон смелите дами ще заложат на блестящи аксесоари и материи в облеклото си. Най-интересното обаче е, че бляскавите елементи – брокати , камъчета и пайети, ще се забелязват дори в деловия стайлинг. 

Споедлете...
Share on Facebook
Facebook
Share on VK
VK
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Цветя посред зима

Макар че сме свикнали цветята да присъстват в материите на пролетните и летни дамски рокли, този път ще ги видим на малко по-необичайно място. Това се очаква да бъде истински колоритен, нежен и стилен зимен тренд. От цветята, разбира се, ще преоблада нежната роза, представена с различните си нюанси и размери. Някои модели ще бъдат дори с 3D рози. 

Диско неон от 90-те 

Диско мода? Звучи супер! Още една тенденция, която ще Ви изуми с флуоресцентните си нюанси. 

Е, готови ли сте за новия разкошен моден сезон 2019-2020? 


Още предложения за сезон есен зима 2019 – 2020

Споедлете...
Share on Facebook
Facebook
Share on VK
VK
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Коментари