идваме....

Всекидневната рокля – как да изберем?

Всеки ще се съгласи, че роклята се счита за най-женствена част от гардероба. Тя прави женският образ привлекателен и придава на дамите грациозност и елегантност.

Прекрасната половина от човечеството иска да изглежда невероятно не само при специални поводи, но и всеки ден и на всяко място. За тази цел е важно да се избере най-подходящата всекидневна рокля – стилна и удобна.

Всекидневна рокля: какво е това?

Да изберете всекидневна рокля не е трудно ако се водите от принципа, че не всяка става за ежедневна употреба.

На първо място роклята не трябва да бъде прекалено украсена, защото такава е подходяща за специални поводи. Семплата рокля за ежедневно носене, при желание, винаги можете да комбинирате с брошка или перлена огърлица. Като ярък акцент може да се ползва оригинален колан.

Ако искате да изглежда светло и стилно обърнете внимание на моделите с рисунки. Така една част от гардероба ви става готово облекло, което не изисква добавки. Всекидневните рокли са инуверсални универсални, без излишни украшения и претенциозност, и в същото време красиви и рафинирани.

Всекидневните рокли са инуверсални универсални, без излишни украшения и претенциозност Click To Tweet

Актуални стилове на всекидневните рокли

Най-популярните сред момичетата са:

Рокля тип калъфче е модел, който никога не излиза от мода. Това облекло се характеризира с пряма кройка, прилепнали талия и деколте и без яка и ръкави. Този сезон, дизайнерите са се опитали да разнообразят с асиметрично деколте и яка на стойка.

Рокля с парфюм – този стил навлезе наскоро на модният пазар и се явява като деликатна и изключително практична част от гардероба на всяка жена. Стилният чип с парфюма се съчетава прекрасно с асиметрия на линиите, рисунки и красиви дантели.

Всекидневни рокли с дъгичка – Сега отново са на мода ретро моделите от седемдесетте с дъга на яката. Този детайл е много женствена и придава кокетен и елегантен образа на дамите.

Рокля-пуловер – един много практичен модел, който е подходящ за различни ситуации. Може да се окаже универсален за един стилен гардероб.

Рокля-риза – удобен и оригинален вариант. В зависимост от избрания цвят може да бъде за разходка, бизнес среща или за работа в офиса.

Офис рокля – стилни тоалети, стегната талия  с акцент на колана.

Изборът е ваш!


А ето и малко идеи за обличане в студените зимни дни:

Споедлете...
Share on Facebook
Facebook
Share on VK
VK
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Коментари